Sindicatul Asistenței Sociale și Protecției Copilului Iași a încheiat un nou parteneriat pentru membrii săi!
Pentru o experiență de neuitat în trafic, siguranță la volan și încredere în abilitățile de șofer, vă recomandăm Școala de șoferi SC MARANA SRL!
Această școală de șoferi vă pune la dispoziție instructori auto autorizați pentru pregătirea dumnevoastră și dispune de o gamă largă de mașini pe care să puteți învăța tainele condusului.
Prin acest parteneriat, membrii de sindicat beneficiază de un preț special de 1400 lei (suma se poate achita și în 4 rate), preț valabil cu adeverință eliberată de sindicat (prețul întreg fiind de 1600 lei).
SC Auto Marana SRL va pune la dispoziție toate detaliile legate de actele necesare, orarul orelor de pregătire teoretică, autovehiculele și instructorii școlii.
Actele necesare pentru înscriere:
1. FIȘĂ MEDICALĂ APT conducător auto (la orice policlinică din Jud. IAȘI- recomandată Policlinica Sportivă Nicolina/Recuperare)
2. AVIZ PSIHOLOGIC (la orice laborator din Jud. IAȘI)-există cabinet integrat în Policlinica Sportivă Nicolina, Cabinetul nr.82
3. CAZIER JUDICIAR (la Serviciul de Cazier Judiciar -Copou sau la Poliția Municipiului Iași-Str. Otilia Cazimir nr.14)
!!! Aceste trei acte trebuie sa fie întocmite până la data de începere a cursului teoretic(inclusiv data la care începe cursul cu mențiunea că toate actele să fie aduse până în ora 16:00 la secretariatul școlii de la punctul de lucru)
4. COPIE BULETIN (vă puteți înscrie numai cu o copie după buletin cu mențiunea să aduceți actele mai sus menționate până la data la care începe cursul teoretic).
5. CHITANȚA PERMIS AUTO (la Trezorerie sau la orice Oficiu Postal).
– La înscriere se va achita suma de 350 lei (PRIMA RATĂ) aferentă cursului teoretic;
– Următoarele 3 rate se vor achita în funcție de posibilitățile dumnevoastră.

La înscriere se va complete o cerere pentru înscriere și contractul de școlarizare(în dublu exemplar). Un contract rămâne la dumnevoastră în care aveți atașat bonul fiscal aferent primului avans, iar un contract rămâne la sediul școlii cu o copie aferentă bonului fiscal.
În cazul în care intervin modificări în actul dumnevoastră de identitate aveți obligativitatea să aduceți o copie nouă după actul modificat.
După terminarea orelor de pregătire practică(orele de conducere) veți fi nevoit să mai dați un test (final) la care trebuie să obțineți minim 22 de puncte. Acest test atestă faptul că ați absolvit școala de șoferi auto.
Dosarul dumneavoastră nu poate fi eliberat dacă:
• Nu ați terminat orele de pregătire practică;
• Nu ați achitat integral școala de conducători auto
• Nu aveți toate actele obligatorii la dosar: chitanță permis auto, copie buletin, cerere de examinare (de la Sediul Școlii), fișă de (de la sediul Școlii), cazier (ATENȚIE!!!- cazierul este valabil numai 6 luni, dacă până la data programării examenului de conducere vă expiră cazierul, sunteți obligați să îl refaceți).

Dosarul va fi pregătit la secretariatul școlii, dumnevoastră nu trebuie decât să îndepliniți toate condițiile obligatorii pentru finalizarea acestuia.
Cursul de pregătire teoretică se va susține la punctul de lucru al școlii de șoferi din Iași, str. Vitejilor, nr. 7-8. Orarul orelor de pregătire teoretică se va stabili de comun acord cu profesorul de legislație.
Școala de șoferi vă pune la dispoziție 4 autovehicule și 4 instructori auto lăsând la libera alegere a dumnevoastră cu ce vehicul și cu ce instructor doriți să efectuați cursul de pregătire practică::
 VOLKSWAGEN GOLF V : INSTRUCTOR MARIA RAZLET
 VOLKSWAGEN UP : INSTRUCTOR CHIRIAC ELENA-IRINA
 FORD FOCUS (DIESEL) : INSTRUCTOR DRAGOMIR CONSTANTIN-CRISTIAN (SI PROFESOR DE LEGISLATIE)
 DACIA SANDERO : INSTRUCTOR SERBAN VASILE

Pentru alte detalii vă așteptăm la punctul de lucru al școlii din Iași,  str. Vitejilor, nr. 7-8, la secretariat, program de lucru :luni- vineri 9:00-17:00 sau la nr. de telefon 0770.371.824 (secretariat), 0723. 945. 620 (administratorul școlii – Maria Razleț)

Sari la conținut