O nouă colaborare cu multe beneficii pentru membrii Sindicatului Asistenței Sociale și Protecției Copilului Iași a fost semnată! Începând cu luna aceasta, membrii vor putea beneficia de reduceri la serviciile oferite de Little Texas Iași, pe baza cardului Columna! Toate detaliile reducerilor le regăsiți în posterul de mai jos:

 

Little Texas Iași:

“Te invit să descoperi experiențe deosebie și să te bucuri de liniștea locației inedite, aflate pe una din colinele Iașului, în imediata apropiere a orașului, dar departe de agitația cotidiană.

Te așteaptă o experianță culinară de excepție. Cel mai complet meniu de steak-uri premium cuts, preparate ale unei Modern & American Quisine, și o selecție de preparate Tex Mex. Toate pregătite doar cu ingredinte premium, alese cu grijă de chefii noștri bucătari.

Va fi o plăcere să înnoptați în camere confortabile, într-un decor western original, iar dimineața, micul dejun autentic american va fi desfătarea perfectă.

Îi aștept pe cei aflați în căutarea unei locații deosebite pentru evenimente să ne viziteze și să descopere sălile de evenimente Little Texas care impresionează prin designul și elementele decorative unice, dar și grădina cu panoramă, care este locul perfect pentru evenimente desfășurate într-un cadru natural.”

Facebook: Little Texas Iași

Site-ul oficial: Little Texas Iași

 

Sari la conținut