UPDATE 28.11.2019: Mulțumim celor care și-au exprimat opțiunile în cadrul alegerilor Sindicatului Asistenței Sociale și Protecției Copilului Iași și îi felicităm pe membrii Comisiilor Electorale Teritoriale pentru profesionalismul de care au dat dovadă!

Vă aducem la cunoștință faptul că din 1400 membri activi ai sindicatului A.S.P.C.I., și-au exprimat votul 999 de persoane, iar noua componență a conducerii sindicatului A.S.P.C.I. desemnată prin votul membrilor noștri, este următoarea:

  • președinte – Matei Marian, votat de 978 de membri;
  • vicepreședinte – Iuga Dana, votată de 962 de membri;
  • consilieri – Ghiga Gheorghe, votat de 938 de membri și Ciacâru Adriana, votată de 936 de membri;
  • secretar general – Sili-Cujbă Silviu Lucian, votat de 564 de membri;
  • cenzori – Lazanu Mirela, votată de 937 de membri și Ungurean Cristina, votată de 940 de membri.

Menționăm că un număr semnificativ de membri, în special asistenți maternali profesioniști nu și-au putut exprima votul motivat de faptul că trebuiau să parcurgă o distanță considerabilă până la punctele de votare. Pe viitor, vom încerca să facilităm accesul asistenților maternali profesioniști în a-și exprima votul.

Dorim pe această cale să mulțumim și domnișoarei Jijie Cristina, votată de 379 de membri pentru profesionalismul și munca depusă în cei 8 ani de activitate ca secretar general și să-i urăm bun venit domnului Sili-Cujbă Silviu Lucian în echipa noastră.

_____________________________________________________________________

În datele de 25 și 26 noiembrie 2019, în intervalul orar 08:00 – 16:00 vor avea loc alegerile membrilor în organele de conducere (Comitetul Executiv și Comisia de Cenzori) ale Sindicatului Asistenței Sociale și Protecției Copilului Iași.

În acest sens, în perioada următoare, puteți consulta atât regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru ocuparea funcţiilor de conducere/coordonare  din cadrul Sindicatului Asistenței Sociale și Protecției Copilului Iași , cât și raportul de activitate aferent perioadei dec. 2015 – oct. 2019 și raportul financiar contabil pentru anii 2015-2019, elaborate de Comitetul Executiv care își încheie mandatul cu această ocazie. În ceea ce privește ultimele 2 rapoarte, acestea vor urma să fie validate în cadrul alegerilor desfășurate în perioada menționată mai sus.

Invităm pe această cale toți membrii sindicatului nostru să își exprime votul în una din cele 2 zile alocate alegerilor, în intervalul orar 08:00 – 16:00!

Regulament privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru ocuparea funcţiilor de conducere/coordonare  din cadrul Sindicatului Asistenței Sociale și Protecției Copilului Iași și pentru validarea întregii activități a Comitetului Executiv

Raport de activitate pentru perioada decembrie 2015 – octombrie 2019

Raport financiar-contabil pentru perioada 2015- octombrie 2019

Hotarare: Membrii Comisiilor Electorare Teritoriale și ai Comisiei Electorale Centrale