Mulțumim celor care și-au exprimat opțiunile în cadrul alegerilor Sindicatului Asistenței Sociale și Protecției Copilului Iași și îi felicităm pe membrii Comisiilor Electorale Teritoriale pentru profesionalismul de care au dat dovadă!

Vă aducem la cunoștință faptul că din 1400 membri activi ai sindicatului A.S.P.C.I., și-au exprimat votul 999 de persoane, iar noua componență a conducerii sindicatului A.S.P.C.I. desemnată prin votul membrilor noștri, este următoarea:

  • președinte: Matei Marian, votat de 978 de membri;
  • vicepreședinte: Iuga Dana, votată de 962 de membri;
  • consilieri: Ghiga Gheorghe, votat de 938 de membri și Ciacâru Adriana, votată de 936 de membri;
  • secretar general: Sili-Cujbă Silviu Lucian, votat de 564 de membri;
  • cenzori: Lazanu Mirela, votată de 937 de membri și Ungurean Cristina, votată de 940 de membri.

Menționăm că un număr semnificativ de membri, în special asistenți maternali profesioniști nu și-au putut exprima votul motivat de faptul că trebuiau să parcurgă o distanță considerabilă până la punctele de votare. Pe viitor, vom încerca să facilităm accesul asistenților maternali profesioniști în a-și exprima votul.

Dorim pe această cale să mulțumim și domnișoarei Jijie Cristina, votată de 379 de membri pentru profesionalismul și munca depusă în cei 8 ani de activitate ca secretar general și să-i urăm bun venit domnului Sili-Cujbă Silviu Lucian în echipa noastră.

Sari la conținut