În ultima perioadă am primit nenumărate mesaje legate de plata salariilor, la care poate nu am răspuns în cel mai scurt timp cu putință, însă vă asigurăm că nu am încercat să evităm un răspuns, ci doar ne dorim să vă oferim un răspuns corect și informat. Încă de la instalarea noii conduceri a Consiliului Județean (C.J.) Iași, am purtat o serie de discuții pe tema drepturilor angajaților D.G.A.S.P.C. Iași, ocazie cu care am fost de fiecare dată asigurați că toate drepturile salariale vor fi acordate fără probleme. Astăzi, la sediul D.G.A.S.P.C. Iași am primit vizita domnului Președinte al C.J. Iași, Alexe Costel, a domnului Vicepreședinte al C.J. Iași, Dangă Marius, a doamnei Secretar General al C.J. Iași, Vernică Lăcrămioara, ocazie cu care ne-au reconfirmat faptul că s-au realizat toate demersurile necesare, astfel încât drepturile salariale ale angajaților D.G.A.S.P.C. Iași să fie asigurate. Totodată, conducerea C.J. Iași a transmis mesaje de mulțumire tuturor angajaților care, în aceasta perioadă complicată, au asigurat servicii de calitate beneficiarilor de servicii sociale din județul Iași. Am fost asigurați de faptul că la nivelul noii conduceri a C.J. Iași va exista un interes major în asigurarea unor servicii sociale de calitate și am îndemnați să ne promovăm toate realizările într-un mod constant și adaptat noilor tendințe de comunicare.

De asemenea, domnul președinte Costel Alexe și-a exprimat intenția ca, în următoarea perioadă, să efectueze o serie de vizite în toate centrele rezidențiale, pentru a cunoaște mai in detaliu aspectele specifice ale activității acestora.

Apreciem deschiderea manifestată și atitudinea domniei sale față de problematica sistemului de protecție specială al județului Iași și suntem încrezători că vom avea o colaborare foarte bună, astfel încât împreună să ne asigurăm că serviciile sociale oferite întâlnesc așteptările beneficiarilor, iar drepturile membrilor noștri de sindicat sunt respectate!

Conducerea Sindicatului Asistenței Sociale și Protecției Copilului Iași