Optica medicală GRANDE OPTIQUE este renumită în special pentru diversitatea ramelor de ochelari, pentru cabinetul dotat cu aparatură foarte modernă și pentru ochelarii de calitate la prețuri accesibile.       

        La GRANDE OPTIQUE vei avea parte și de atenție deosebită asigurată de personalul foarte amabil și bine-pregătit, iar despre varietatea de rame de ochelari se poate spune că sunt peste 3.000 de rame de ochelari de la cele mai renumite firme din lume, printre care amintim Silhouette, Ray-Ban, Emporio Armani, Vogue, Guess, Ana Hickman, Police, Ralph Lauren, Dolce & Gabbana, Prada, Bvlgari, Nina Rici, Blumarine, Escada, Tom Ford, Just Cavalli, Tommy Hilfinger, Pierre Cardin, Carolina Herrera, Furla, Michael Kors, Hackett, Ted Bakerși multe altele!

       

        Prin acest parteneriat membrii Sindicatului Asistenței Sociale și Protecției Copilului Iași beneficiază de o reducere specială în baza cardului Columna în perioada în perioada 1 noiembrie 2019 –30 martie 2021 și anume:

  • 25% reducere lentile autofocus progresive sau office sau
  • 25% reducere la rame de ochelari!
  • consultația gratuită pentru orice comanda de ochelari!

Aparatele din cabinetul GRANDE OPTIQUE și personalul sunt la înălțimea așteptărilor dumneavoastră!

        Peste 3.000 modele de rame de ochelari pentru cea mai buna alegere!

        Lentile de la cei mai renumiți producători, pentru cea mai bună vedere!

       ”Grija pe care o avem pentru pacienții noștri ne îndeamnă mereu spre o evoluție permanentă în sensul înnoirii aparaturii medicale, îmbunătățirii serviciilor, instruirii personalului și bineînțeles având întotdeauna cele mai noi produse la cele mai bune prețuri de pe piață. Cu aceste promisiuni și în speranța că și Dvs. ne veți alege, vă mulțumim și promitem să fim la înălțimea așteptărilor!”

Adresa: GRANDE OPTIQUE, Str. Sfântul Lazăr nr. 30 Iași, România

E-mail: contact@grandeoptique.ro

Telefon: 0736618420

Site: www.grandeoptique.ro

Facebook

Prezentare video: GRANDE OPTIQUE